ZORLU MÜCADELENİN GALİBİ K.Ç AKDENİZ 

ZORLU MÜCADELENİN GALİBİ K.Ç AKDENİZ 

ZORLU MÜCADELENİN GALİBİ K.Ç AKDENİZ 
U15 Yıldız Kızlar Cumhuriyet Kupası 1. Haftasında K.Ç Akdeniz ile Kemer F.K İBB Yenikapı Spor Tesislerinde karşı karşıya geldiler. Müsabakayı Enes Ömer Beşikçioğlu, İslam Tuğrul Yıldırım, Emir Berkay Güldalı hakem üçlüsü yönetti.
Karşılaşmadan galip çıkan takım 2-1’lik skor ile K.Ç Akdeniz oldu.
www.amatorundunyasi.net, Sportürk TV ile İdil Ajans’ın işbirliğiyle yürütülüp genç kızlarımızı futbola kazandırmak, hayallerini gerçekleştirmek adına düzenlenen U15 Yıldız kızlar Cumhuriyet Kupası müsabakasında bu hafta K.Ç Akdeniz karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan taraf oldu.
Her iki takımında maç boyunca başarılı performanslar sergilediği görülürken, karşılaşmadaki ilk gol K.Ç Akdeniz Spor adına  2.dk Helin Yalap’tan geldi. Kemer F.K ilk yarının sonuna doğru 34.dk da Sevde Minel Demirtaş'ın golü ile skoru eşitledi. 
İkinci devrede de takımlar karşılıklı ataklarda bulunurken maçın sonucunu belirleyen gol 50.dk da Didem Koçbaşı'dan geldi. Bu gol sonrasında K.Ç Akdeniz Kemer F.K karşısında sahadan 2-1 galibiyetle ayılarak hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.